Kolarikorjaamo ja kolarimaalaus

Henkilö- ja pakettiautojen kolarikorjaamo | Rauma, Eura

Kolarikorjaamomme korjaa ja maalaa kaikkien automerkkien autoja. Osaamisemme ulottuu niin vanhoihin kuin uusiin henkilö- ja pakettiautoihin ja laitteistomme sopii uusimpienkin, nykyaikaisilla turvarakenteilla varustettujen autojen korjaamiseen. Käytämme korjauksessa laadukkaita uusia tai käytettyjä varaosia asiakkaan toiveiden mukaan. 

Kolarin sattuessa saat meiltä paitsi hinauspalvelun, myös apua vahinkoilmoituksen ja sijaisauton käyttötarveselvityksen täyttämiseen. Suoritamme ajoneuvon vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiöiden käyttämän Cabas-laskentaohjelman avulla ja lähetämme laskelman kuvineen sähköisesti suoraan vakuutusyhtiöön. 

Korikorjaus ja kolarimaalaus

Korimekaanikoillamme on monipuolinen kokemus erilaisten korimallien korjauksesta. Noudatamme Autoalan Keskusliitto Ry:n (AKL) laatuohjelmaa, jotta asiakkaamme saavat meiltä mahdollisimman tasokasta palvelua.

Kolarimaalaamomme suorittaa auton maalauksen entiselleen laadukkaita automaaleja ja tarkkoja työmenetelmiä hyödyntäen. Kolarimaalaus tehdään aina huolella ja tarkasti, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman onnistunut.

Kolarikorjauksen lisäksi korjaamme myös sekä henkilö- ja pakettiautojen että mopoautojen muoviosia! Lue lisää muovikorjauksesta »

Ota yhteyttä ja kysy lisää »