TUULILASIN VAIHTO JA KORJAUS RAUMALLA JA EURASSA

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus Ky on Glassdriven valtuuttama täyden palvelun tuulilasikorjaamo. Huolehdimme autosi tuulilasin vaihdosta ja korjauksesta niin, että tuloksena on turvallinen ja kestävä tuulilasi.

Ota yhteyttä tuulilasikorjaamoomme

Käytämme tarkkoja työmenetelmiä ja alkuperäisiä varaosia, jotta saat mahdollisimman laadukasta palvelua. Asennamme tuulilaseja kaikkien merkkien henkilö- ja pakettiautoihin. Toimimme Raumalla ja Eurassa ja palvelemme koko Satakuntaa.

Tuulilasin korjaus

Mitä nopeammin tuulilasi viedään korjattavaksi, sitä todennäköisemmin se saadaan korjattua. Pienestäkin kiveniskemästä voi laajentua halkeama, joka tekee tuulilasin korjaamisen mahdottomaksi. Ota siis heti yhteyttä, kun huomaat pienenkin vaurion tuulilasissa!


Tuulilasin korjaus on paitsi huomattavasti halvempaa myös ympäristöystävällisempää kuin uuden lasin vaihto. Korjaamollamme tuulilasin korjaus tehdään aina erityisellä huolella. Tuulilasin korjauksen jälkeen tuulilasi on yhtä vahva kuin alkuperäinen, eikä korjauksen jälkeä useimmiten edes huomaa.

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasiin tullutta vauriota ei voida korjata, tulee autoon tehdä tuulilasin vaihto. Käytämme alkuperäisiä varaosia, jotta uusi tuulilasi olisi tuulilasin vaihdon jälkeen yhtä turvallinen ja kestävä kuin edellinen. Tuulilasin vaihto tulee teetättää aina ammattilaisella, sillä väärät asennusmenetelmät vaikuttavat heikentävästi auton törmäysturvallisuuteen.

Korjaamomme ammattilaiset ovat kokeneita osaajia, minkä ansiosta tuulilasin vaihto sekä henkilö- että pakettiautoon käy ripeästi ja huolellisesti.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutus on useimmiten kaskon lisäosana tarjottava vakuutuspalvelu. Kun sinulla on voimassaoleva lasivakuutus, vakuutusyhtiö korvaa tuulilasin korjaamisen yleensä ilman omavastuuta. Lisätietoa saat vakuutusyhtiöstäsi.

Miten toimia tuulilasin vaurioituessa?

  1. Suojaa vauriokohta lialta laittamalla siihen välittömästi teippi. Älä puhdista kohtaa itse, sillä vauriokohtaan joutunut lasinpesuneste tai lika vain vaikeuttaa korjaamista. 
  2. Käännä auton puhaltimet pois tuulilasista sekä vältä suuria lämmönvaihteluja, jottei vauriokohta pääse laajenemaan.
  3. Soita meille numeroon 050 370 5781 tai 050 436 7267 ja varaa aika tuulilasin korjaukseen tai vaihtoon.