TIEPALVELUMME AUTTAA YMPÄRI SATAKUNNAN JA VARSINAIS-SUOMEN 24/7

Tiepalvelun avulla voit päästä jatkamaan matkaasi omalla autolla.

Voit tehdä myös online-tilauksen

Kun soitat 24 h päivystysnumeroon 0500 781 770, auton vika selvitetään ja apu lähetetään viipymättä paikalle. Tiepalvelu päivystää Raumalta ja Eurasta käsin koko Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla Porista Uuteenkaupunkiin, Laitilasta Harjavaltaan. 

Tiepalvelu auttaa muun muassa seuraavissa tilanteissa:

  • apuvirran anto

  • lukittuneen oven avaus

  • puhjenneen renkaan vaihto

  • väärän tankkauksen hoito

  • sekä monet muut tilanteet.

Teemme tarvittaessa pieniä korjaustöitäkin, jotta pääset jatkamaan matkaasi. Toimialuettamme ovat muun muassa Rauma, Laitila, Uusikaupunki, Eura, Harjavalta, Nakkila, Säkylä, Köyliö, Eurajoki, Kodisjoki ja Pyhäranta.

Kuulumme itsenäisinä yrittäjinä pohjoismaiseen Falck hinaus- ja -tiepalvelut -ketjuun.

Apuvirtaa ammattilaisilta

Toimimalla huolellisesti myös kanssa-autoilija voi antaa apuvirtaa tyhjenneelle akulle. Nykyaikaisella elektroniikkajärjestelmällä varustettu auto voi kuitenkin kärsiä suuria vahinkoja, mikäli esimerkiksi virtaa antavan auton latausjärjestelmä ylikuormittuu. Kun autettava auto tällöin käynnistetään, jännitepiikki saattaa pahimmillaan rikkoa auton elektronisia ohjauslaitteita tuhansien eurojen edestä. Ammattilaisemme huolehtivat apuvirran annosta niin, ettei siitä koidu vahinkoa tai haittaa auton akulle tai esimerkiksi sen ohjauslaitteille.

Vara-akku heti matkaan

Toisinaan apuvirtakaan ei auta enää käynnistämään autoa.
Varastostamme löytyvät tällaisia tapauksia varten yleisimmät akkumerkit, jolloin voimme toimittaa sopivan akun vanhan tilalle – tarvittaessa vaikka keskellä yötä.

Ovenavauspalvelu

Jos autosi avaimet jäävät vahingossa auton sisäpuolelle lukkojen taakse, ota meihin yhteyttä. Avaamme pitkäaikaisen kokemuksemme avulla erilaisten automerkkien ja -mallien ovia niin, ettei auto tai sen lukko vaurioidu.