Tuulilasikorjaus ja tuulilasivaihto

Tuulilasin korjaus ja vaihto | Rauma, Eura

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J. Mattila on Glassdriven valtuuttama täyden palvelun tuulilasikorjaamo. Huolehdimme autosi tuulilasin korjauksesta tai vaihdosta niin, että tuloksena on turvallinen ja kestävä tuulilasi. Käytämme tarkkoja työmenetelmiä ja alkuperäisiä varaosia, jotta saat mahdollisimman laadukasta palvelua. Asennamme tuulilaseja kaikkien merkkien henkilö- ja pakettiautoihin.

Tuulilasin korjaus

Mitä nopeammin tuulilasi viedään korjattavaksi, sitä todennäköisemmin se saadaan korjattua. Pienestäkin kiveniskemästä voi laajentua halkeama, joka tekee tuulilasin korjaamisen mahdottomaksi. Ota siis heti yhteyttä, kun huomaat pienenkin vaurion tuulilasissa!

Tuulilasikorjaus on paitsi huomattavasti halvempaa, myös ympäristöystävällisempää kuin uuden lasin vaihto. Korjaamollamme tuulilasikorjaus tehdään aina erityisellä huolella. Tuulilasin korjauksen jälkeen tuulilasi on yhtä vahva kuin alkuperäinen, eikä korjauksen jälkeä useimmiten edes huomaa.

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasiin tullutta vauriota ei voida korjata, tulee autoon tehdä tuulilasin vaihto. Käytämme alkuperäisiä varaosia, jotta uusi tuulilasi olisi tuulilasivaihdon jälkeen yhtä turvallinen ja kestävä kuin edellinen. Tuulilasin vaihto tulee teetättää aina ammattilaisella, sillä väärät asennusmenetelmät vaikuttavat heikentävästi auton törmäysturvallisuuteen. 

Korjaamomme ammattilaiset ovat kokeneita osaajia, minkä ansiosta tuulilasin vaihto sekä henkilö- että pakettiautoon käy ripeästi ja huolellisesti.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutus on useimmiten kaskon lisäosana tarjottava vakuutuspalvelu. Kun sinulla on voimassaoleva lasivakuutus, vakuutusyhtiö korvaa tuulilasin korjaamisen yleensä ilman omavastuuta. Lisätietoa saat vakuutusyhtiöstäsi.

Ota yhteyttä »